top of page

C U R I O S A

Als kunstenaar, kunstliefhebber en nostalgische geest, heb ik een passie voor oude objecten en kunst. Het feit dat deze door wie-weet-hoeveel handen vastgenomen zijn, in welke huizen, kastelen, paleizen hebben gestaan,... geeft me kriebels.

Het is een investering in het geschiedenis, dat je maakt voor de toekomst.

Alle objecten die je hier terug kan vinden, staan te koop. Voor de prijs nodig ik je uit  het contactformulier in te vullen met duidelijke vermelding over welk object het gaat.

De objecten hebben genoten van een correcte schatting, en de prijzen zijn gebaseerd op de huidige waarde/vraag en aanbod.

Jean-Paul Cleren - Le Masque et le Soleil

Jean-Paul Cleren - Le Masque et le Soleil Litho van Jean-Paul Cleren. Genummerd en gesigneerd. 193/275

René Margritte - Le Fils De l'Homme

René Margritte - Le Fils De l'Homme Originele litho van René Margritte met echtheids certificaat. Ingelijst in een lijst van 40x30cm met een passe-partout. Genummerd en gesigneerd + droogstempel van uitgever. 79/140

Aat Verhoog - Man en vrouw in een bootje

Aat Verhoog - Man en vrouw in een bootje Originele litho van Nederlandse kunstenaar Aat Verhoog. Genummerd en gesigneerd. 34/40

Authentieke Art-Deco kast

Authentieke Art-Deco kast Mooie, sobere schappenkast met onaangeroerd glas -en ijzerwerk in de deuren. Schappen Bekleed met retro stof (maar is makkelijk te verwijderen)

Junghans Electronics Ato-Mat 60's tafelklok

Junghans Electronics Ato-Mat 60's tafelklok Originele en werkende Junghans tafelklok uit de jaren 60. Op miniscule ouderdomsvlekjes na, nog zeer goed intakt!

Aat Verhoog - Wandeling

Aat Verhoog - Wandeling Originele litho van Nederlandse kunstenaar Aat Verhoog. Genummerd en gesigneerd. 39/40

Corneille broche

Corneille broche Broche ontworpen en gesigneerd door Corneille, de bekende Belgische COBRA-kunstenaar. Broche gemaakt in teken van de 'Week Van Het Sierraad' van 2002. Niet zeldzaam, maar ook niet veel in omloop.

bottom of page