top of page

W A A N Z I N

Maak je eigen verhaal, je eigen herinneringen, met een WAANZIN kledingstuk. WAANZIN geeft de aanzet, vervolledig jij de droom?

WAANZIN is een kledinglijn, ontworpen door en met elementen uit mijn werken. Het draagt de visie van 'het simpele, jeugdige leven' verder. Het sobere en simpele ontwerp met zijn kinderlijke pastelkleuren, gemaakt met de duurzame, ecologisch verantwoorde en kwalitatieve stoffen, uitgevoerd door TOP kleermaakster Céline Dufour, zijn het ideale kledingstuk om deel uit te maken van je leven en het maken van jouw herinneringen. Want dat is mijn doel. Vaak kan je je nog herinneren wat je droeg, bij een bepaalde herinnering. Ik hoop dat de WAANZIN-kledij binnen een aantal jaar ook deel uitmaken van die herinnering.

De kledingstukken worden aangemaakt na de bestelling. Hierdoor is er ook een langere wachttijd dan anders, maar zo weet u dat er mensen hard bezig zijn aan JOUW unieke kledingstuk!

De sjablonen worden in hetzelfde atelier geborduurd, waar verschillende topontwerpers ook hun borduursels laten doen. Wij willen een betaalbaar pièce unique aanbieden, enkel met topmensen die hands-on daaraan werken, kunnen we dit mogelijk maken!

bottom of page